Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

TÁJÉKOZTATÓ – SOMOGYVÍZ Kft. beolvadása a KAVÍZ Kft-be

2012-08-01

Tájékoztatjuk, Ügyfeleinket, hogy a SOMOGYVÍZ Vízközmű-üzemeltető és Szolgáltató Kft. (7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 87. sz.) 2012. július 31. napján beolvadt a KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft-be.

A víz- és csatornamű szolgáltatási tevékenységet, 2012. augusztus hó 1. napjától kezdődően a települési önkormányzatok 100%-os tulajdonában lévő KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. (7400 Kaposvár, Áchim András u. 2. sz.), mint Szolgáltató látja el.
2012. augusztus 1-től kizárólag a szolgáltató személyében történik változás, a szolgáltatás tartalmában nem. A KAVÍZ Kft. jogutódja a korábbi szolgáltatónak. A szolgáltatás folyamatossága érdekében a két gazdálkodó szervezet között olyan megállapodások és intézkedések történtek, amelyek lehetővé teszik, hogy a közmű szolgáltatás tartalmilag változatlan maradjon.
2012. augusztus 1-ét követő fogyasztásról, a közüzemi szolgáltatási díjról számlát a KAVÍZ Kft. fog kibocsátani és a szolgáltatás díját ezen új Szolgáltató részére kell megfizetni, az önkormányzat által megállapított változatlan díjtételekkel.

Fogyasztók részére kiküldött tájékoztató levelünket itt töltheti le.