Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

TÁJÉKOZTATÓ

2018-11-15

Tájékoztatjuk a Kedves Fogyasztókat, hogy 2019. január 01-től a mellékmérő
cserék díjai megváltoznak!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a saját tulajdonában lévő mellékmérő óra(k) hitelesítési ideje a hatályos jogszabály alapján 8 év.

Az 58/2013. (II.27) Kormányrendelet alapján a mellékmérő hitelesítéséről a tulajdonos köteles gondoskodni. A csere és a hitelesítés költsége a tulajdonost terheli.

A Mérésügyi törvény (1991. évi XLV.) alapján csak hiteles mérőórán mért fogyasztás alapján lehetséges a számlák kiállítása. A hitelesítés elmaradása esetén a közszolgáltató a Vksztv.-ben meghatározott jogkövetkezményeket alkalmazza.

Kérjük, hogy az Ön tulajdonában lévő 2018-ban lejáró hitelességi idejű mellék vízmérő hitelesítéséről legkésőbb 2018. december 31.-ig gondoskodni szíveskedjen!

Társaságunk a mellékmérő cserékre az év végi munkarend alapján 2018. november 30.-ig fogad be megrendelést.

Tájékoztatjuk a Kedves Fogyasztókat, hogy 2019. január 01-től a mellékmérő cserék díjai megváltoznak!

Társaságunk segítséget kíván nyújtani a mellékmérő órák hitelesítésének rendezésében, ezért a hitelesítést az Ön megrendelése és időpont egyeztetés alapján, a rendelkezésre álló kapacitásunk figyelembevételével – térítés ellenében elvégezzük (vízmérő csere, plomba elhelyezése, szolgáltatói nyilvántartásba vétel). Felhívjuk szíves figyelmét, amennyiben a mellékmérő órák cseréjét nem a közszolgáltatónál rendeli meg, úgy az eljárási szabályok betartása mellett meg kell rendelnie a lecserélt órák plombálását és meg kell őriznie a lecserélt órát a jegyzőkönyv felvételéig.

Felvilágosítást kaphat és a díjakról tájékozódhat:

KAPOS HOLDING Zrt. Ügyfélszolgálatán:
Kaposvár Áchim A. u. 2.
Hétfő-szerda-péntek 8.30-14.30
csütörtök 8.00-20.00

e-mailben: ugyfelszolgalat@kaviz.hu,
telefonon: 06 82/528-580,

illetve a www.kaviz.hu internetes honlapon.

Társaságunk által végzett óracserék alkalmával lehetősége van személyes megrendelés esetén az ügyfélszolgálaton, valamint a helyszínen is készpénzes és kártyás fizetésre egyaránt.

Felhívjuk a Tisztelt Fogyasztók figyelmét, hogy a 2018. év közben, bármely időpontban hitelesített (lecserélt) mellékmérő(k) hiteleségi ideje a csere időpontjától függetlenül 2026. december 31.

Kérjük, ne hagyja az utolsó pillanatra a mellékmérő(k) hitelesítését!

Amennyiben Ön vagy megbízottja 2018. december 15.-ig a mellékmérő(k) hitelesítéséről és nyilvántartásba vételéről nem gondoskodik, úgy Társaságunk a leolvasást és a számlakibocsátást 2018. december 31.-el MEGSZÜNTETI!