Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

INTERNETES BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI MÓD FELFÜGGESZTÉSE

2021-01-12

Tájékoztatás

 

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az európai uniós pénzforgalmi irányelv (PSD2) hatályba lépésével 2021.01.01-től az internetes fizetés során mind a bankoknak, mind pedig a szolgáltatóknak erős ügyfél-hitelesítési folyamattal szükséges azonosítaniuk a fizető kártyabirtokost.

Mivel a fenti előírások betartásához szükséges fejlesztések és tesztelések banki oldalról még folyamatban vannak, Társaságunk úgy döntött, hogy a probléma végleges megoldásáig átmenetileg felfüggeszti az internetes bankkártyás fizetési mód lehetőségét.

Kérjük, hogy ebben az átmeneti időszakban számlafizetési kötelezettségüket az internetes bankkártyás fizetési mód helyett egyedi utalással teljesítsék a 11743002-20190426-00000000 bankszámlaszámra, a számla kedvezményezettje a KAVÍZ Kft.

A beazonosíthatóság érdekében az egyedi utalás közlemény rovatában tüntessék fel felhasználó azonosító számukat, melyet a számla első oldalán találnak.

Természetesen lehetőségük van készpénzátutalási megbízás segítségével postán befizetni számlájukat, melyhez készpénzátutalási megbízást (csekk) telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül tudnak igényelni.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

KAVÍZ Kft.