Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

TÁJÉKOZTATÓ - Vásárosdombó községben élők részére a csatornadíjjal kapcsolatos tendőkről

2014-12-09

A KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. (továbbiakban: Társaság) megkapta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól (továbbiakban: MEKH) Vásárosdombó település vonatkozásában az Üzemeltetési Szabályzatot és a szennyvízelvetésre vonatkozó engedélyt.

2013. október 1 napjától a Társaság által kiállított számlák fizetendő összegében nem szerepelt a csatornadíj. A MEKH engedély kézhez vétele után 2014. augusztus 15. – 2014. október 15. közötti időszak számlája már tartalmazza a csatornadíjat is.

Tájékoztató Vásárosdombó községben élők részére a csatornadíjjal kapcsolatos tendőkről - Letölthető PDF

A 2013. október 1. és 2014. augusztus 15. közötti csatornaszolgáltatás ellenértékét a jelen levél mellett megküldött számla tartalmazza, mely az ezen időszak alatt vételezett vízmennyiségen alapul. A csatorna- és környezetterhelési díjat tartalmazó számla a rendszeres szolgáltatás ellenértékéről kiállított többi számlához képest 45 nap fizetési határidőt tartalmaz.

Amennyiben Önnek – a közelgő ünnepeket is figyelembe véve – fizetési nehézséget okoz ezen egyösszegű számla kifizetése a Társaság 2–10 havi kamatmentes részletfizetést biztosít az alábbiak figyelembe vételével:
– az első részlet befizetése a kérelem benyújtásával egy időben;
– a részletfizetés időtartama alatt az aktuális számlák határidőre történő befizetése;
– 3 000 Ft alatti számla esetében a Társaság nem biztosít részletfizetést.

Technikai lebonyolítás: A település vízmű gépésze (Pintér Csaba) részére a Társaság biztosítja a részletfizetés kéréséhez kapcsolódó nyomtatványt és nyugta tömböt. Pintér Csaba elérhető a Polgármesteri Hivatalban hetente kedd és csütörtöki napokon 12–17 óra között.

A részletfizetési kérelmet 2014. december 20-ig kell eljuttatni a vízmű gépész részére.

A részletfizetési kérelmet értelem szerűen ki kell tölteni (ebben segít Pintér Csaba), aláírni, majd a vízmű gépész azt bejuttatja a Társaság központjába. Ezt követően a részletek megfizetéséhez szükséges csekkeket a társaság kitöltve, megszemélyesítve (összeggel ellátva) kiküldi az Ön lakcímére.