Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

TISZTESSÉGTELEN PIACI TEVÉKENYSÉG!

2020-12-07

Vásárlásra próbálják meg rávenni a gyanútlan, megtévesztett felhasználókat.

 

Tisztelt Felhasználóink!

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlenek telefonon keresik meg felhasználóinkat azzal, hogy az ingatlanon (családi házban, lakásban) „ingyenes” vízmintavételt kívánnak végezni. 

Ezzel kapcsolatban hívjuk fel tisztelt felhasználóink figyelmét arra, hogy ezek az elkövetők nem a KAVÍZ Kft. megbízásából járnak el és a tevékenységük a tisztességtelen piaci magatartások közé tartozik: a vízmintavétel alapján házi víztisztító berendezés vásárlására próbálják meg rávenni a gyanútlan, megtévesztett felhasználókat.

A kaposvári elosztóhálózat szolgáltatási pontjain vételezett ivóvíz egyébként minden paraméter tekintetében megfelel a vonatkozó jogszabályi előírásoknak, házi víztisztító berendezések beépítésére nincs szükség.

Amennyiben felhasználóink mégis ilyen készüléket kívánnak használni, úgy kizárólag egészségügyi hatósági (ún, OTH-) engedéllyel és garanciával rendelkező berendezések használatát javasoljuk, különös figyelemmel az üzemeltetés előírt karbantartási ciklusaira annak érdekében, hogy a házi vízhálózaton másodlagos bakteriológiai és/vagy mikroszkópos biológiai vízminőségromlás ne következhessen be.

 

KAVÍZ Kft. Vízellátási Főmérnökség