Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Zártkertiek figyelem: cserélik és leolvassák a vízmérőket!

2016-09-05

Kaposvár zártkerti övezeteiben több mint 1900 ingatlan vízmérőjét olvassa le szeptember végén és október elején a KAVÍZ Kft. Ezzel egyidejűleg mintegy 120 vízórát le is cserélnek a közszolgáltató szakemberei.

A szeptember 23-24-25-i és a szeptember 30-október 1-2-i hétvégéken (pénteken, szombaton és vasárnap) járják be a szakemberek a zártkerti ingatlanokat. Ezeken a helyeken évente kétszer, tavasszal és ősszel olvassák le a vízórák által mért fogyasztást. Természetesen lehetőség van egyedi számla kiállítására is. A leolvasás időpontjáról a környéken kihelyezett plakátokról tájékozódhatnak a tulajdonosok. A zártkertekben egyébként jellemzően tizedével kevesebb a vízfogyasztás, mint a belterületi részeken. A jutai és a zselickislaki zártkerti ingatlanok vízóráit is ugyanezen a két hétvégén olvassák majd le.

A kaposvári zártkertekben a Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. adatai szerint mintegy 120 ingatlan vízórájának a hitelesítési ideje jár le az év végén, ezeket szintén szeptember végén, október elején cserélik ki a közszolgáltató cég munkatársai.

A KAVÍZ Kft. arra is felhívja a tulajdonosok figyelmét, hogy mielőtt lezárják zártkerti ingatlanjuk vízellátását, fordítsanak figyelmet a vízóraakna fagymentesítésére. Ezzel elkerülhetik az elfagyásból eredő csőtörést, és ennek következtében a magas vízszámlát.