Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

TÁJÉKOZTATÓ – A víz- és szennyvízszolgáltatásra vonatkozó rezsicsökkentés végrehajtásáról

2013-07-01

Tájékoztató

A víz- és szennyvízszolgáltatásra vonatkozó – 2013. július 01-től életbelépő – rezsicsökkentés végrehajtásáról

TISZTELT FOGYASZTÓNK!


A 2013. évi LIV. törvény rendelkezik a lakossági felhasználók részére végzett víziközmű-szolgáltatás díjainak 10%-os csökkentéséről.
A díjcsökkentés 2013. július 1-jét követő időszakban teljesített szolgáltatásra vonatkozik.
Rezsicsökkentés szempontjából lakossági felhasználásnak minősül a családi házas szerződéssel rendelkező, illetve társasházi bekötési- és mellékmérőn mért fogyasztás egyaránt.


A KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft-nél a rezsicsökkentés érvényesítése az eddigi árváltozások idején alkalmazott módon fog történni. Ennek megfelelően az első olyan számlában, amely már július 1-jét követő szolgáltatást is tartalmaz, a fordulónapot megelőző, illetve követő szolgáltatási időszak arányosítással kerül megállapításra! A számlában jól látható módon, külön soron fog megjelenni a jelenlegi, illetve csökkentett díjjal elszámolt fogyasztás.


A páratlan (július) hónapban történő mérőleolvasású felhasználók esetében először majd az augusztusban készülő számla, a páros (augusztus) hónapban történő mérőleolvasású felhasználók esetében először majd a szeptemberben készülő számla tartalmaz majd július 1-jét követő időszakot is.
Természetesen az ezt követő számlákban, amely már teljes egészében július 1-jét követő időszakra vonatkozik a számla egésze 10%-kal csökkentett díjjal kerül számításra.
A számla első oldalán minden esetben feltüntetésre kerül tájékoztatásul a megtakarítás összege. Kérjük, figyelje a részletező tételeknél a szolgáltatási időszakot is!
A KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. kiemelt fontosságú feladatának tartja, a rezsicsökkentés törvényi előírások szerinti végrehajtását és az ezzel kapcsolatos felhasználói várakozások maradéktalan teljesülését.
A rezsicsökkentés előtti és utáni árainkat megtekintheti honlapunkon (itt.)
Kérjük, amennyiben kérdése van forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársainkhoz.


A rezsicsökkentéssel kapcsolatos TÁJÉKOZTATÓNKAT innen töltheti le!