Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Működésirányítás

Működésirányítás a KAVÍZ Kaposvári Víz – és Csatornamű Kft.-nél

ISO ábra

Célkitűzéseink és küldetésünk megvalósítása érdekében ISO 9001, ISO 14001, és ISO 45001 szabványokon alapuló integrált irányítási rendszert működtetünk. Működésirányítási alapértékeinket, célkitűzéseinket és rendszereinket Működéspolitikánkban összegezzük.

ISO 9001

A társaság menedzsmentje elkötelezett a folyamatok ellenőrzéséért. A szervezet pontosan meghatározta a hatásköröket, valamennyi szinten rendszerezettséget alakított ki. Működésirányítási rendszerünkben a technológiai, szolgáltatási, valamint ügyfél kapcsolati folyamatok dokumentáltan, szabályozottan jelennek meg. Olyan szervezeti kultúrát alakítottunk ki, melyben a működés magas szintre emelésért motivált munkatársaink, folyamatgazdáink a minőségirányításban aktív szerepet töltenek be. Működés felügyeletünkkel csökkentjük a vízellátási és szennyvízelvezetési- tisztítási költségeket, egyúttal csökkentjük a fogyasztói reklamációk számát.

ISO 14001

Környezetünk védelmének fontosságát figyelembe véve célként határoztuk meg a környezetet kímélő vízellátást, valamint az egészséget és környezetet nem veszélyeztető szennyvízelvezetést és tisztítást. Környezeti céljaink elérését a környezeti kockázatokat figyelembe vevő programjainkkal valósítjuk meg.

ISO 45001

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság a KAVÍZ Kft. etikai és szociális színvonalát emeli. Bevezetésével folyamatosan javítjuk a dolgozók munkafeltételeit. Olyan körülményeket biztosítunk munkabiztonsági rendszerünkkel, amely a munkabaleseteket, és a foglalkoztatásból eredő megbetegedések kockázatát minimalizálja. A rendszer működésével magasabb szintű munkaminőséget, folyamatosan ellenőrzött technológiát és gépparkot, valamint biztonságos munkakörülményeket értünk el.

Kapcsolódó dokumentumok