Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Szakmai kapcsolatok

maviz logóA Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) a magyarországi víz- és csatorna szolgáltató szervezetek valamint a kapcsolódó vízipar és kereskedelem társadalmi úton szervezett, önálló szakmai érdekképviseleti szervezete, amely: - összefogja a szakmában tevékenykedő gazdálkodó szervezeteket - műszaki, gazdasági, jogi szempontból egyezteti és képviseli tagjai érdekeit - elősegíti a nemzetközi gazdasági és szakmai kapcsolatok kiépítését és fejlesztését - támogatja a fejlett technológiák és gazdaságelemzési módszerek elterjedését.


A Szövetség tagja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségnek (MGyOSz), Vízellátók és Szennyvízszolgáltatók Nemzeti Szövetségei Európai Uniójának (EUREAU), a Nemzetközi Vízügyi Szövetségnek (IWA) kapcsolatban áll számos más hazai és külföldi szakmai, tudományos szervezettel, és állandó partnere az állami, kormányzati szerveknek.
A Szövetség mintegy 100, vízi közművet üzemeltető tagszervezete a magyarországi vízi közmű szolgáltatás 95%-át, további több mint 100 tagszervezete a hazai vízipart, kereskedelmet és annak üzleti hátterét képviseli.
A vízi közműveket üzemeltető tagszervezetek között megtalálhatók az 5 állami tulajdonú, valamennyi nagyobb települési önkormányzati tulajdonú és - a két legnagyobb, fővárosi céget is beleértve - a részben vagy egészben külföldi illetve társasági tulajdonú víz- és csatorna szolgáltató szervezetek is. A hazai vízipart, kereskedelmet, laboratóriumi, tervezési, kivitelezési, tanácsadási és más szolgáltatásokat képviselő tagszervezetek egyrészt magyar vállalkozók, másrészt a világszínvonalat képviselő neves európai illetve világcégek vagy vegyes vállalatok tulajdonában vannak. A cégek jelentős tőkével, termék-kínálattal, szellemi erővel, gyártási, kereskedelmi tapasztalattal és kapacitással rendelkeznek.