Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Pályázat

infoblokk__ESZAA kedvezményezett neve: KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft.

A projekt címe: Értékünk az ember, a KAVÍZ Kft. munkavállalóinak képzése

A szerződött , módosult támogatás összege: 14 479 265,-Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma : 2015.06.30.

A projekt azonosító száma: TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0686

 

A projekt tartalmának bemutatása: A 12 hónap alatt 100%-os támogatásból megvalósuló közel 14,5 millió Ft összköltségű projekt fő célja munkatársaink szakmai kompetenciáinak fejlesztése, meglévő ismereteinek kiegészítése, frissítése, ezáltal humánerőforrásunk képzettségének bővítése, a vállalat versenyképességének és a dolgozók munkaerőpiaci értékének növelése.

A KAVÍZ Kft. fő tevékenysége ivóvíz- és csatornaszolgáltatás a lakosság és a közületek számára. A társaság stratégiai célkitűzése: partnereink teljes körű kiszolgálása , továbbá, hogy a vállalkozás hosszú távon működő, minél szélesebb piac által megismert és értékelt vállalkozás. A viziközmű törvény akkreditációs feltételei miatt ellátási területe jelentősen megnőtt a közelmúltban, mely a munkatársak számának növekedésével járt.

Fejlesztési céljaink megvalósulása érdekében a vállalkozás által megtermelt hasznot következetesen visszaforgatjuk, így tevékenységük ellátásához európai színvonalú, az ország egyik legmodernebb és legfiatalabb gépparkjával rendelkezik, működését környezet és minőségirányítás rendszerek szigorú kereti között végzi. Azonban az eszközök, géppark folyamatos fejlesztése mellett nem felejtkezhetünk meg a legfontosabbról, munkavállalóinkról, hiszen: "ÉRTÉKÜNK AZ EMBER".

A projekt hozzájárul a munkahelyi rugalmasságának megteremtéséhez. A foglalkoztatás rugalmasságának fontos része a munkaszervezés rugalmassága, a munkakörök és egyes szervezeti egységek közötti gyors átmenetek biztosítása, a munkatársak távolléte esetére a helyettesítések megoldása.

A mintaértékű lehet az élethosszig tartó tanulási szemlélet képviselete, amely azt eredményezi, hogy más vállalatok is hasonlóképpen cselekedjenek.

Fontos tényező továbbá, hogy a projektben megjelölt képzéseket és tréningeket a munkavállalók a munkaerőpiac más területein is hasznosítani tudják, illetve a mindennapi életben is alkalmazhatják, mely a munkaerőpiacon is előnyt jelent a számukra.

A projekt révén lehetővé válik a jelenlegi, valamint a jövendőbeli partnerek precízebb, gyorsabb, költséghatékonyabb és nívósabb kiszolgálása, hiszen a magasabban kvalifikált menedzsment és a jobban képzett munkaerő lehetővé teszi mindezen célok elérését.

A dolgozói igényekkel, menedzsment elvárásokkal és jogszabályi kötelezettségekkel összhangban 15 képzésben 59 fő vesz részt , akik 58 képzettséget szereztek meg sikeresen.

Értékünk az ember, a KAVÍZ Kft. munkavállalóinak képzése Értékünk az ember, a KAVÍZ Kft. munkavállalóinak képzése Értékünk az ember, a KAVÍZ Kft. munkavállalóinak képzése Értékünk az ember, a KAVÍZ Kft. munkavállalóinak képzése

infoblokk__ESZAA kedvezményezett neve: KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás elősegítése a KAVÍZ Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 14 847 900,-FT

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása: A 12 hónap alatt 100%-os támogatásból megvalósuló közel bruttó 15 millió Ft összköltségű projekt fő célja a szükségletfelmérésben feltárt problémákra és igényekre reagáló rugalmasságot növelő munkafolyamat és munkakör szabályzások kialakítása, munkaügyi dokumentációk kidolgozása melyek javítják a munkavállalók életminőségét és életkörülményeit. A rugalmas foglalkoztatási formák száma 21-ről várhatóan 31-re nő, míg a rugalmas foglalkoztatási formában foglalkoztatottak aránya várhatóan 35-45% -ra emelkedik. Továbbá e képzés keretében 32 fő képzése valósul meg.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.03.25.

Projekt azonosító száma: TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0265

 

KAVÍZ-képzés6KAVÍZ-képzés

KAVÍZ-képzés5KAVÍZ-képzés2

A kedvezményezett neve: KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Korlátolt Felelősségű Társaság
Új széchenyi terv logó


A projekt címe: Egészségfejlesztő projekt a KAVÍZ-nél

A szerződött támogatás összege: 8 705 064,-FT

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A Társaság által benyújtott pályázat elsődleges célkitűzése volt, hogy egészségre nevelő és szemléletformáló programokat biztosítson munkavállalói számára, mentális és fizikai egészségük megőrzése érdekében. Ezen közösségi értékek elterjedésének ösztönzésére, a támogatás segítségével valósulhatott meg három stresszkezelő előadás, három ─ a dolgozók rendszeres testmozgását elősegítő ─ egészségnap és a lelki egészség megőrzésére irányuló más egészségfejlesztő klubszerű programok a KAVÍZ Kft-ben. Kérdőív segítségével vizsgáltuk a bevont személyek egészségügyi állapotát. A programok során fókuszban volt többek között az energiaegyensúly, az egészség megtartása és/vagy visszaállítása és a helyes táplálkozás.

A projekt megvalósulás időtartama: 2012.10.01- 2013.05.31.
Projekt azonosító száma: TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0251

KAVÍZKAVÍZ

KAVÍZKAVÍZ

P5240676